Cursussen 2020

Cursussen | Gouda

Cursus ontspanningsmassage met Rebalancing technieken.

Apollo Praktijk Rebalancing  Shiatsu Nld 387660 08

De cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het geven van een massage. Wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken.

De cursus wordt gegeven in mijn praktijk met maximaal 6 deelnemers. De cursus bestaat uit 10 lessen van 3 uur, steeds van 19.30 tot 22.30 .

"Bij Piet Jan ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen. Jij hebt de regie en hij de expertise. Fijne communicatie en effectieve behandeling."

~ Bernice ~

Cursus ontspanningsmassage met Rebalancing technieken.

Rebalancing massage 'de kunt van het aanraken'
Waarschijnlijk herken je dat wel. Massage ontspant je lichaam en je geest. En doordat je lichaam aangeraakt wordt, ontstaat er meer en meer bewustzijn in je lijf. Soms roept de aanraking herinneringen op of merk je dat je juist gevoelens kan loslaten. Stress en fysieke ongemakken kunnen er door verminderen. Lichaam en geest kunnen ontspannen.
Rebalancing massage is een massage met aandacht; zowel voor de gever als voor de ontvanger.

De cursus
In deze cursus leer je een volledige ontspanningsmassage te geven, met technieken vanuit de Rebalancing. Het is een fysieke, langzame, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken. Je leert diep in de spieren en weefsels te masseren, de gewrichten te ontspannen en ook zacht masseren. Je leert te werken vanuit ontspanning; onder andere door je eigen lichaam zo efficiënt mogelijk te gebruiken en jezelf te blijven voelen. Hierdoor heb je na het geven van een massage nog voldoende energie. We besteden ook ruim aandacht aan de kunst van het ontvangen van de massage.

Neem contact op

Praktisch

De cursus is geschikt voor beginners en maar ook als je al enige ervaring hebt met masseren. Wil je met aandacht leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Deze leer je tijdens de basiscursus.


De cursus is opgebouwd uit 11 lessen, waarin je langzamerhand het hele lichaam leert masseren. Naast de technieken besteden we ruimschoots aandacht aan je lichaamshouding en natuurlijk manieren van ontspanning. Zodat je niet alleen tools hebt een fijne massage te geven maar ook te ontvangen. Aan het eind van de cursus heb je een prima basis om massage te kunnen geven.


Datum: verwachting is te starten in juni 2020 en de lessen worden gegeven op een avond in de week van 19:30 tot 22:30.


Kosten € 395,- per persoon en de locatie is in Gouda