Holistische massage helpt de balans tussen Body & Mind.

Massage | Gouda

Van denken naar voelen naar Zijn

Img 0708

Naast de fysieke ontspanning vindt ook geestelijke ontspanning plaats. Gevoelens kunnen loskomen, zodat het evenwicht van lichaam, geest en gevoel zich kan herstellen.
Een massage is vooral nuttig voor chronisch gespannen en verkrampte gebieden, zoals een stijve nek, lage rugpijn en pijnlijke schouders. Het verbetert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen, je weerstand en geeft rust in je hoofd

Tarieven

Massage met Rebalancing technieken.

Rebalancing heeft zich tot een unieke vorm van diepgaand lichaamswerk. Deze benadering gaat ervan uit dat lichaam en geest een geheel vormen. De aanraking is op fysiek, mentaal emotioneel en spiritueel niveau. Door ademhaling technieken en bewustwording ontstaat meer ruimte en zal de energie die in het lichaam wordt vastgehouden ontspannen. Het ontspannen kan samengaan met het doorvoelen en loslaten van vastgehouden emoties.


Diepe weefselmassage:
werkt specifiek op het spier- en bindweefsel. Door spanning los te laten wordt het weefsel soepeler, er komt meer energie beschikbaar. De bewuste ervaring van dat spannings-/ontspanningsproces en de acceptatie van wat voelbaar wordt, geeft zelfinzicht.


Gewrichtsontspanning:
een dynamische massagetechniek die meer bewegingsvrijheid geeft en leidt tot meer ruimte en souplesse in de gewrichten en de wervelkolom. Dieper en vollediger ademen vergroot het vermogen tot het voelen van energie, spanningen en emoties.

Door onze drukke levens staan we hier echter nauwelijks nog bij stil. Zonde! Want je lichaam weet als geen ander wat emoties en gebeurtenissen met je doen. Je lichaamsbewustzijn vergroten kan met behulp van massagetherapie, meditatie en mindfulness.

"Piet Jan heeft magische, trefzekere handen. Mijn hele systeem voelde zich serieus genomen. En in mijn ziel kwam helderheid. Wat een heerlijke ervaring."

~ Lisette Thooft, rebalancer & schrijfster ~

Voor wie?

Zit je veel in je hoofd, meer ‘denken’ dan ‘voelen’ en daardoor last van stress of vermoeidheid. Misschien heb je last van beginnende fysieke klachten of chronische klachten zoals stress of een Burn-out.
Een massage heeft over het algemeen een kalmerend effect, werkt pijnstillend, stimuleert de bloedsomloop en lymfestroom. De stofwisseling en het immuunsysteem wordt versterkt en de beweeglijkheid vergroot. Hierdoor kan de energie in je lichaam en en leven (weer) beter stromen.

Een cadeautje voor iedereen die wil ontspannen.Lichaamsbewustzijn: zo geeft massage toegang tot de wijsheid die in je lichaam besloten ligt. Hoe meer je in contact staat met je lijf, hoe beter je je fysiek én mentaal voelt.