Holistische massage

De Zweedse professor Kerstin Moberg ontdekte dat massages een positief effect hebben op je hormoonhuishouding. Tijdens een massage neemt de hoeveelheid aan neurotransmitters oxytocine, serotonine en endorfine in het bloed toe.

EFFECTEN VAN MASSAGE:
Diepe ontspanning van lichaam en geest
Perfect tegen vermoeidheid en jetlag-verschijnselen
Vermindert stress (mentaal & fysiek)
Zorgt voor meer energie; verkwikkend en revitaliserend
Bevordert motivatie; vermindert symptomen van depressie en angst

Online afspraak maken Tarieven

Massage met Rebalancing technieken.

Rebalancing heeft zich tot een unieke vorm van diepgaand lichaamswerk. Deze benadering gaat ervan uit dat lichaam en geest een geheel vormen. De aanraking is op fysiek, mentaal emotioneel en spiritueel niveau. Door ademhaling technieken en bewustwording ontstaat meer ruimte en zal de energie die in het lichaam wordt vastgehouden ontspannen. Het ontspannen kan samengaan met het doorvoelen en loslaten van vastgehouden emoties.


Diepe weefselmassage:
werkt specifiek op het spier- en bindweefsel. Door spanning los te laten wordt het weefsel soepeler, er komt meer energie beschikbaar. De bewuste ervaring van dat spannings-/ontspanningsproces en de acceptatie van wat voelbaar wordt, geeft zelfinzicht.


Gewrichtsontspanning:
een dynamische massagetechniek die meer bewegingsvrijheid geeft en leidt tot meer ruimte en souplesse in de gewrichten en de wervelkolom. Dieper en vollediger ademen vergroot het vermogen tot het voelen van energie, spanningen en emoties.

Door onze drukke levens staan we hier echter nauwelijks nog bij stil. Zonde! Want je lichaam weet als geen ander wat emoties en gebeurtenissen met je doen. Je lichaamsbewustzijn vergroten kan met behulp van massagetherapie, meditatie en mindfulness.

"Ik heb vele soorten massages meegemaakt, maar dit had ik nog niet ervaren. Met heel veel aandacht, aanwezigheid over spieren en pezen. Door de vertraging van Piet Jan kon ik mijn lichaam voelen en volledig ontspannen."

~ Mark ~

Voor wie?

Zit je veel in je hoofd, meer ‘denken’ dan ‘voelen’ en daardoor last van stress of vermoeidheid. Misschien heb je last van beginnende fysieke klachten of chronische klachten zoals stress of een Burn-out.
Een massage heeft over het algemeen een kalmerend effect, werkt pijnstillend, stimuleert de bloedsomloop en lymfestroom. De stofwisseling en het immuunsysteem wordt versterkt en de beweeglijkheid vergroot. Hierdoor kan de energie in je lichaam en en leven (weer) beter stromen.

Een cadeautje voor iedereen die wil ontspannen.Lichaamsbewustzijn: zo geeft massage toegang tot de wijsheid die in je lichaam besloten ligt. Hoe meer je in contact staat met je lijf, hoe beter je je fysiek én mentaal voelt.