Kennismakingssessie

Gun jezelf meer vrijheid en maak de keuze om te ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen.

Het leven bestaat voortdurend uit het maken van keuzes. Vier jaar geleden merkte ik tijdens een persoonlijkheid training dat het allemaal te veel voor mij was. Een gehaast leven, veel onderweg, targats, omzet, winst en als leidinggevende collega’s stimuleren en motiveren. Mijn hoofd kon het niet meer aan! Ik kreeg een hint om naar een Rebalancer te gaan. Dit heeft mijn leven totaal veranderd. Tijdens de eerste sessie al begon mijn lichaam te reageren en werd het stil in mijn hoofd. Een ongelooflijke ervaring die ik met jou wil delen.


Een kennismaking sessie met zelfonderzoek en lichaamswerk. Stil staan bij wat je werkelijk voelt en heel belangrijk even je hoofd rust geven.


Wil je ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen? Ik gun je deze ervaring en deze kennismakingssessie Rebalancing bied ik je aan voor € 49,-.


Wat ontvang je: we staat stil en onderzoeken wat voor jou op dat moment belangrijk is, dit nemen we mee in het lichaamswerk op een massagetafel.


Door naar binnen te kijken wordt buiten helder.

Wil je...

Uit je hoofd, meer gaan voelen, spanning loslaten, innerlijke rust, vrijheid, levensenergie. Dan is rebalancing misschien iets voor jou.

Piet Jan Hollemans

Heb je vragen of wil je een afspraak maken:

Afspraken kunnen zowel overdag als ‘s avond plaatsvinden, neem contact op via mobiel 06-28840359 of mail info@apollo-rebalancing.nl


“Rebalancing is een ontdekkingsreis. Een reis via aanraking naar meer bewustzijn, naar zelfacceptatie, naar wie je werkelijk bent”.