Workshops 2020

Workshop | Gouda

'Een dag uit je hoofd'

Img 6051

Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in zichzelf. Een dag simpelweg aanwezig zijn bij het voelen en ervaren wat voor jou belangrijk is. Je gaat actieve processen zoals meditatie, zelfonderzoek en massagetechnieken doen en ervaren.

Zaterdag 16 mei 2020 van 10:00 tot 17:00 uur .
Locatie: 'Het Vijfde Huis'. Livingstonelaan 54, 2803 EL Gouda
www.vijfdehuis.nl
Kosten € 80,- per persoon, inclusief een lunch.

Ik geef samen met Sofie Meyer, Rebalancer uit Nijmegen deze workshop. Wil je deelnemen of heb je nog vragen? Bel mij op 06-28840359 of stuur een bericht naar info@apollo-rebalancing.nl

Workshop 'Een dag uit je hoofd'

Herken je het, als ik zeg dat het leven van nu veel draait om het hoofd? Je bent de hele dag druk in de weer en je rent vaak van de ene afspraak naar de andere. Heb je ook dat je vergeet stil te staan bij het voelen van je lichaam, je lijf dat de hele dag hard aan het werken is? Juist dat lichaam kan als geen ander aangeven hoe het met je is en hoe belangrijk is het om daarnaar te luisteren.

Als Rebalancers hebben wij ontdekt dat het lichaam een waardevolle ingang is voor onderzoek naar jezelf. Door je lichaam te gebruiken kan je onderzoeken wat je voelt, wat je wilt en vooral wat je nodig hebt. In onze maatschappij krijgt het denken vaak de overhand , waardoor lichaamsbewustzijn en contact met je gevoel een hele uitdaging kunnen zijn. Daarom organiseren wij een dag om stil te staan bij ons lichaam.

Het programma bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, zoals bodyflow, zelfonderzoek, meditatie en lichaamswerk. Veel van deze oefeningen komen uit de Rebalancing.

Wil je meer voelen, spanning loslaten, innerlijke rust, vrijheid en meer levensenergie?
Dan is deze dag iets voor jou. Het programma is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf.

Ik werk samen met Sofie Meijer, Rebalancers en Aura Touch Healer. Voor meer informatie over Sofie kijk op haar website www.praktijksofie.nl

Een Dag Uit Je Hoofd 29Nov19 Gouda A4

Workshop "Van denken naar voelen naar zijn"

Rebalancing iets voor jou?
Wij, Sofie en Piet Jan, beiden Rebalancers, organiseren een dag om je te laten ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen.

We hebben ontdekt dat het lichaam een waardevolle ingang is voor onderzoek naar jezelf. bij Rebalancing gebruiken we het lichaam als ingang om te onderzoeken wie je bent, wat je voelt, wat je wilt en wat je nodig hebt. In de maatschappij waarin wij leven krijgt het denken de overhand, waardoor lichaamsbewustzijn en contact met je gevoel een hele uitdaging kunnen zijn.

Het programma voor deze dag
Bodyflow, actieve meditatie, zelfonderzoek en lichaamswerk op een massagetafel.

Wil je...?
Uit je hoofd, meer gaan voelen, spanning loslaten, innerlijke rust, vrijheid en meer levensenergie? Dan is Rebalancing misschien iets voor jou. Wij bieden je de mogelijkheid om Rebalancing te ervaren.

Datum en locaties:

Vrijdag .....
Van 10.00 uur - 17.00 uur
Kosten € 80,- per persoon,
inclusief een lunch
Locatie:
De Waard van Kekerdom
Weverstraat 94
Kekerdom