Workshop 2019

Workshops worden gegeven in omgeving Utrecht en Nijmegen.

Wij Sofie en Piet Jan, beide Rebalancers, organiseren enkele 1-daagse workshops om je te laten ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen.

'Taste of Rebalancing' en 'Een dag uit je hoofd' zijn beide 1-daagse workshops. We beginnen om 10 uur tot 17 uur en je investering is 80 euro, inclusief een lunch.

Locatie: Nieuwegein (omgeving Utrecht)
De workshop 'Taste of Rebalancing' op vrijdag 15 maart
De workshop 'Een dag uit je hoofd' op vrijdag 14 juni

Locatie: Kerkerdom (omgeving Nijmegen)
De workshop 'Een dag uit je hoofd' op vrijdag 22 maart
De workshop 'Taste of Rebalancing' op vrijdag 21 juni

Wil je één van deze dagen deelnemen of heb je nog vragen? Bel mij op 06-28840359 of stuur een bericht naar info@apollo-rebalancing.nl

Neem contact op

Taste of Rebalancing

We hebben ontdekt dat het lichaam een waardevolle ingang is voor onderzoek naar jezelf. bij Rebalancing gebruiken we het lichaam als ingang om te onderzoeken wie je bent, wat je voelt, wat je wilt en wat je nodig hebt. In de maatschappij waarin wij leven krijgt het denken de overhand, waardoor lichaamsbewustzijn en contact met je gevoel een hele uitdaging kunnen zijn.

Het programma voor deze dag
Bodyflow, actieve meditatie, zelfonderzoek en lichaamswerk op een massagetafel.

Wil je...?
Uit je hoofd, meer gaan voelen, spanning loslaten, innerlijke rust, vrijheid en meer levensenergie? Dan is Rebalancing misschien iets voor jou. Wij bieden je de mogelijkheid om Rebalancing te ervaren.

Meer over rebalancing

Workshop 'Een dag uit je hoofd'

Herken je het, als ik zeg dat het leven van nu veel draait om het hoofd? Je bent de hele dag druk in de weer en je rent vaak van de ene afspraak naar de andere. Heb je ook dat je vergeet stil te staan bij het voelen van je lichaam, je lijf dat de hele dag hard aan het werken is? Juist dat lichaam kan als geen ander aangeven hoe het met je is en hoe belangrijk is het om daarnaar te luisteren.

Als Rebalancers hebben wij ontdekt dat het lichaam een waardevolle ingang is voor onderzoek naar jezelf. Door je lichaam te gebruiken kan je onderzoeken wat je voelt, wat je wilt en vooral wat je nodig hebt. In onze maatschappij krijgt het denken vaak de overhand , waardoor lichaamsbewustzijn en contact met je gevoel een hele uitdaging kunnen zijn. Daarom organiseren wij een dag om stil te staan bij ons lichaam.

Het programma bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, zoals bodyflow, zelfonderzoek, meditatie en lichaamswerk. Veel van deze oefeningen komen uit de Rebalancing.

Wil je meer voelen, spanning loslaten, innerlijke rust, vrijheid en meer levensenergie?
Dan is deze dag iets voor jou. Het programma is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf.

Ik geef deze workshop samen met Sofie Meijer, van praktijksofie uit omgeving Nijmegen.

Piet Jan Hollemans

Locaties:

Img 3514 1

Omgeving Utrecht:
De Gouden Piramide
lndustrieterrein De Liesbosch te Nieuwegein.
Grote Wade 21c, 3439 NX Nieuwegein.

Omgeving Nijmegen:
De Waard van Kekerdom
Weverstraat 94, Kekerdom