Workshop & Cursus 2020

'Een dag uit je hoofd'

De Workshop is op zaterdag 28 maart van 10:00 toto 17:00 uur en wordt gegeven in 'het vijfde huis' in Gouda.

Wil je deelnemen of heb je nog vragen? Bel mij op 06-28840359 of stuur een bericht naar info@apollo-rebalancing.nl

Workshop 'Een dag uit je hoofd'

Herken je het, als ik zeg dat het leven van nu veel draait om het hoofd? Je bent de hele dag druk in de weer en je rent vaak van de ene afspraak naar de andere. Heb je ook dat je vergeet stil te staan bij het voelen van je lichaam, je lijf dat de hele dag hard aan het werken is? Juist dat lichaam kan als geen ander aangeven hoe het met je is en hoe belangrijk is het om daarnaar te luisteren.

Als Rebalancers hebben wij ontdekt dat het lichaam een waardevolle ingang is voor onderzoek naar jezelf. Door je lichaam te gebruiken kan je onderzoeken wat je voelt, wat je wilt en vooral wat je nodig hebt. In onze maatschappij krijgt het denken vaak de overhand , waardoor lichaamsbewustzijn en contact met je gevoel een hele uitdaging kunnen zijn. Daarom organiseren wij een dag om stil te staan bij ons lichaam.

Het programma bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, zoals bodyflow, zelfonderzoek, meditatie en lichaamswerk. Veel van deze oefeningen komen uit de Rebalancing.

Wil je meer voelen, spanning loslaten, innerlijke rust, vrijheid en meer levensenergie?
Dan is deze dag iets voor jou. Het programma is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf.

Datum en locaties:

Vrijdag 29 november in Gouda
Van 10.00 uur - 17.00 uur
Kosten € 80,- per persoon,
inclusief een lunch
Locatie:
Het Vijfde Huis
Livingstonelaan 54,
2803 EL Gouda
www.vijfdehuis.nl

Ik werk samen met Sofie Meijer, Rebalancers en Aura Touch Healer. Voor meer informatie over Sofie kijk op haar website www.praktijksofie.nl

Een Dag Uit Je Hoofd 29Nov19 Gouda A4

Cursus ontspanningsmassage met Rebalancing technieken.

Rebalancing massage 'de kunt van het aanraken'
Waarschijnlijk herken je dat wel. Massage ontspant je lichaam en je geest. En doordat je lichaam aangeraakt wordt, ontstaat er meer en meer bewustzijn in je lijf. Soms roept de aanraking herinneringen op of merk je dat je juist gevoelens kan loslaten. Stress en fysieke ongemakken kunnen er door verminderen. Lichaam en geest kunnen ontspannen.
Rebalancing massage is een massage met aandacht; zowel voor de gever als voor de ontvanger.

De cursus
In deze cursus leer je een volledige ontspanningsmassage te geven, met technieken vanuit de Rebalancing. Het is een fysieke, langzame, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken. Je leert diep in de spieren en weefsels te masseren, de gewrichten te ontspannen en ook zacht masseren. Je leert te werken vanuit ontspanning; onder andere door je eigen lichaam zo efficiënt mogelijk te gebruiken en jezelf te blijven voelen. Hierdoor heb je na het geven van een massage nog voldoende energie. We besteden ook ruim aandacht aan de kunst van het ontvangen van de massage.

Voor wie, datum, locaties en praktische informatie:

Voor wie
De cursus is geschikt voor beginners en maar ook als je al enige ervaring hebt met masseren. Wil je met aandacht leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Deze leer je tijdens de basiscursus.
De cursus is opgebouwd uit 4 zaterdagen waarin je langzamerhand het hele lichaam leert masseren. Naast de technieken besteden we ruimschoots aandacht aan je lichaamshouding en natuurlijk manieren van ontspanning. Zodat je niet alleen tools hebt een fijne massage te geven maar ook te ontvangen.
Aan het eind van de cursus heb je een prima basis om massage te kunnen geven.

Data: nader te bepalen in 2020
Van 10.00 uur - 17.00 uur
Kosten € 395,- per persoon,
inclusief een lunch
Locatie: Gouda



Praktische informatie
De cursus wordt gegeven door Sofie Meijer en Piet Jan Hollemans, beide gecertificeerde Rebalancers. In het begin van de cursus ontvang je van hen een cursusmap en aan het einde een certificaat van deelname.

De massagecursus wordt op 4 zaterdagen gegeven met maximaal 12 deelnemers. Het duurt steeds een hele dag en je krijgt een heerlijke lunch.

Workshop "Van denken naar voelen naar zijn"

Rebalancing iets voor jou?
Wij, Sofie en Piet Jan, beiden Rebalancers, organiseren een dag om je te laten ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen.

We hebben ontdekt dat het lichaam een waardevolle ingang is voor onderzoek naar jezelf. bij Rebalancing gebruiken we het lichaam als ingang om te onderzoeken wie je bent, wat je voelt, wat je wilt en wat je nodig hebt. In de maatschappij waarin wij leven krijgt het denken de overhand, waardoor lichaamsbewustzijn en contact met je gevoel een hele uitdaging kunnen zijn.

Het programma voor deze dag
Bodyflow, actieve meditatie, zelfonderzoek en lichaamswerk op een massagetafel.

Wil je...?
Uit je hoofd, meer gaan voelen, spanning loslaten, innerlijke rust, vrijheid en meer levensenergie? Dan is Rebalancing misschien iets voor jou. Wij bieden je de mogelijkheid om Rebalancing te ervaren.

Datum en locaties:

Vrijdag .....
Van 10.00 uur - 17.00 uur
Kosten € 80,- per persoon,
inclusief een lunch
Locatie:
De Waard van Kekerdom
Weverstraat 94
Kekerdom