Shiatsu zorgt ervoor dat de levensenergie (Qi) in het lichaam vrij kan stromen

Heb je last van regelmatige terugkerende klachten?

Ik help je je zelfgenezend vermogen te bevorderen. Een Shiatsu behandeling versterkt het evenwicht tussen lichaam en geest. Ik richt mij voornamelijk op de oorzaak van de verstoring in je energiestroom (ziekte/klacht). Je levensenergie (Ki) wordt van binnenuit gestimuleerd en je ervaart beweging, ruimte en ontspanning.

Iokai Shiatsu

Shiatsu betekend letterlijk 'druk met de vingers' en is afkomstig uit de traditionele Chinese geneeskunde. Het bevordert je balans en stimuleerd het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Ik pas een speciale vorm toe, namelijk Iokai Meridiaan Shiatsu, een combinatie van het klassieke concept van levensenergie (KI-circulatie) en Japanse buik- en rug diagnose.

Neem contact op

Praktisch

De behandeling duurt gemiddeld 50 minuten. Tijdens de behandeling houd je je kleding aan. Het is aan te raden comfortabele katoenen kleding te dragen en riemen, horloges en sieraden af te doen. Eet geen zware maaltijd kort voor de behandeling. De eerste keer hebben we vooraf een intakegesprek. Ik stel je vragen over je algehele gezondheid en de interne en externe factoren die daarmee samenhangen. Je ligt op een futon (Japanse matras) waardoor ik gebruik kan maken van de zwaartekracht en natuurlijke druk op het lichaam kan toepassen.

Te behandelen klachten

Vermoeidheid, energiegebrek, stress, depressie,
* hoofdpijn
* slapeloosheid
* spier- en gewrichtsklachten
* nek- en schouderklachten
* rugpijn
* emotionele schommelingen
* slaapstoornissen
* maag- en darmklachten
* stressgerelateerde klachten
* spijsverteringsklachten
* nek- en schouderklachten
* menstruatie- en overgangsklachten

Tarieven